Brian

Receptionist

Met wie hebben wij het genoegen?
Mijn naam is Brian, ik ben 22 jaar oud en werkzaam op de afdeling Front Office in Van der Valk Hotel Deventer.

Waarom werk je bij Hotel Deventer?
Van der Valk Hotel Deventer ontvangt ontzettend verschillende gasten. Zowel zakelijk, leisure als internationale gasten. Ik vind het daarom ontzettend leuk en interessant om met die verschillende mensen en culturen in aanmerking te komen en hierop in te spelen tijdens het werk.

Hoe ben je in je huidige functie terecht gekomen?
Ik ben in mijn huidige functie terecht gekomen door te solliciteren op de vacature van Receptionist. Wat mij vooral aansprak aan de vacature is het veelzijdige werk en leer mogelijkheden die Van der Valk Hotel Deventer te bieden had en heeft.

Omschrijf eens een werkdag…
De start van mijn werkdag begint bij het koffiezetapparaat om een vers kopje koffie te pakken. Vervolgens starten we met de overdracht om met onze dienst te kunnen beginnen. Tijdens de dienst ben ik voornamelijk bezig met het te woord staan van gasten en bedrijven, dit gebeurd zowel per e-mail als telefonisch. Je bent de Wikipedia pagina van het hotel, je moet alle ins en outs weten. Dit maakt het werk ontzettend veelzijdig en leuk.

Wat denk je dat werken bij Van der Valk nog leuker kan maken?
De bovenstaande vraag is naar mijn mening verkeerd geformuleerd. Ik zie de vraag meer als “Waarom is het werken bij van der Valk zo leuk?”. Teamwork, veelzijdig, sfeervol, familiegevoel en gastvrij. Deze woorden omschrijven Van der Valk Hotel Deventer voor mij.

Wat jouw mooiste herinnering?
Mijn mooiste herinnering in de periode dat ik werkzaam ben als receptionist bij Van der Valk Hotel Deventer. Is dat ik een kaart en een lekkere pot snoep heb ontvangen van een familie die hier een zeer speciale herinnering en ervaring hebben gehad. Het is fijn om te weten wat je voor mensen kan doen en betekenen als je hen een fijn verblijf en mooie herinnering kan meegeven.

Wat merk je van het familiegevoel?
Wat ik zelf erg als prettig ervaar is dat iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Je hebt natuurlijk de verschillende afdelingen, maar toch als er ergens een handje nodig is staat iedereen klaar om elkaar te helpen. Daarnaast is input van iedere collega welkom bij het management, wat zeer gewaardeerd en serieus genomen wordt. Dat geeft je als medewerker echt het gevoel dat je gezien wordt.

Wat moet iedereen weten over Hotel Deventer?
Van der Valk Hotel Deventer is een plek waar gastvrijheid, comfort en genieten samenkomen. Of je nu op zakenreis bent, een romantisch weekend wilt doorbrengen of met het hele gezin op pad gaat. Bij aankomst worden gasten verwelkomd met een glimlach en persoonlijke aandacht, waardoor ze zich direct thuis voelen. Het personeel staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat het verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk maakt. We doen het als een team!