Omschrijf eens een werkdag
Om 15:30 start ik met eten, na een halfuur pauze ga ik beginnen met de bar voorbereiden.
Rond 17:00 uur komen de meeste gasten binnen, de avond begint rustig, dit loopt rustig op en om 19:00 uur wordt het echt drukker. Rond 20:00 uur beginnen we met de sluitlijst, aanvullingen en schoonmaken. Al het afwas wat binnenkomt van de tafels moeten vervolgens gepoleerd worden.
Rond 22:30 uur zijn we vaak klaar met de bar, dan kijken we naar overige taken wat gedaan moet worden om samen met collega’s de dag af te sluiten. Dan sluiten we meestal de dag af met een sluitborrel met alle collega’s
Waar ben je het meest trots op bij Hotel Deventer?
De ervaring die ik hier heb opgebouwd. Ik heb hier geleerd om door te werken, hoe je bepaalde dingen moet aanpakken en hoe je met situaties om moet gaan.
Wat is je grootste blunder?
Bij Personeelszaken mijn 7e schort aanvragen. In de 10 maanden dat ik hier werk ben ik al 7 schorten kwijt geraakt.
Wat merk je van het familiegevoel?
Toen ik hier voor het eerst binnen kwam, ontving iedereen mij met open armen. Iedereen was super aardig en betrokken mij bij alles. Voor de rest is iedereen super goed met elkaar en iedereen kan goed met elkaar opschieten. Er is altijd een leuke werksfeer.
Wat denk je dat werken bij Van der Valk nog leuker kan maken?
Als ik in de wijk mag werken. Als ik een afwisseling heb tussen wijk, hotelbar en restaurantbar. Ik hou van afwisseling
Wat moet iedereen weten over Hotel Deventer?
Het is een leuk restaurant en een leuk hotel. De werksfeer is altijd positief. In overleg wordt je heel flexibel ingepland. Daarnaast kan iedereen serieus werken maar het ook leuk hebben, dit ook goed gescheiden houden van elkaar. Daarboven op hebben we nog leuke uitjes en leuke borrels met z’n allen!